Singapore - Lirik Lagu

Lirik Lagu Hanya Kamu – Taufik Batisah

Cintamu indah erti bahagia
Cintamu menemaniku
Di setiap langkah jalan hidupku

Cintamu syurga
Sungguh luar biasa
Cintamu yang pertama dan yang terakhir
Ia segalanya

Aku berjanji
Akan menjaga dirimu hingga
ke hujung hembusan nafasmu
Takkan pernah ku mengabaikanmu

Biar waktu mengubah dunia
Namun cintaku semakin membakar
Untuk kamu yang mampu melengkapkan hidupku

Cintamu indah
Sungguh luar biasa
Read the rest of this entry…

Lirik Lagu Pilihan Sejati – Aisyah Aziz

Memanglah di antara kita tiada yang sempurna
Namun bagiku di antara semua kaulah sinarnya
Memang hanya Tuhan tahu segala
Takdir dan ketentuan terus menyala

Kasih kau tak mengerti
Diri ini lebih baik darinya yang kau inginkan
Aku janji
Hidup ini hanya sekali
Jadikanlah aku ini cinta yang paling sejati
Hingga akhir

Pernahkah kau terbayang aku dan kamu
Menempuhi segalanya bersama tanpa rasa jemu
Bila kau terjatuh ku kan menyambut
Cinta yang terutuh kita bina

Kasih kau tak mengerti
Diri ini lebih baik darinya yang kau inginkan
Aku janji
Read the rest of this entry…

Lirik Lagu Bukan Hal Aku – Kaka feat Sleeq

Ingat ku berani bersendiri
Ingat sebelum diriku gembira
Ingat ku dah beri yang terbaik
Kalau itu bukan terbaik

Biarku jalan dulu
Puasku tunggu
Puasku tunggu
Biarku jalan dulu
Lu lambat macam mana
Itu bukan hal aku
Bukan hal aku
Itu bukan hal aku

Biarku jalan dulu
Puas aku tunggu
Puas aku tunggu
Lu lambat macam mana
Itu bukan hal aku
Bukan hal aku
Read the rest of this entry…

Lirik Lagu Awak Kat Mane – Taufik Batisah

Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit-sikit dia mesti tanya di mana

Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Read the rest of this entry…

Lirik Lagu Tepi Sikit – Sleeq feat Joe Flizzow

Apa yang kau mahu
Semua ku beri
Apa yang kau mahu
Mahu apa lagi
Bagaimana aku pula
Aku serik
Jadi ku ingin jalan sana
Tolong tepi sikit
Tolong tepi sikit

Verse 1 [Joe Flizzow]

Terima kasih untuk semua memori
Sekarang masa untuk aku naik pesawat
Di bumi ku berpijak sentiasa rendah diri
Tapi sekarang masa ku berlari atas awan
Pada mula kalau betul hilang
Tiba tiba diam
Yang lain cuma bisa meminjam
Gayaku nak ambil simpan
Read the rest of this entry…