Singapore - Lirik Lagu

Lirik Lagu Awak Kat Mane – Taufik Batisah

Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit-sikit dia mesti tanya di mana

Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Read the rest of this entry…

Lirik Lagu Tepi Sikit – Sleeq feat Joe Flizzow

Apa yang kau mahu
Semua ku beri
Apa yang kau mahu
Mahu apa lagi
Bagaimana aku pula
Aku serik
Jadi ku ingin jalan sana
Tolong tepi sikit
Tolong tepi sikit

Verse 1 [Joe Flizzow]

Terima kasih untuk semua memori
Sekarang masa untuk aku naik pesawat
Di bumi ku berpijak sentiasa rendah diri
Tapi sekarang masa ku berlari atas awan
Pada mula kalau betul hilang
Tiba tiba diam
Yang lain cuma bisa meminjam
Gayaku nak ambil simpan
Read the rest of this entry…

Lirik Lagu Lari – Hazama & SleeQ

Serahkan semua
Korbankan nyawa
Jatuhkan empayar
Tentera yang lama dibina

Masa-masa berlalu
Masa berlalu tanpa menunggu
Jika kau jatuh, bangun
Terus menuju ke destinasimu

Oh yeah, wang emas wang itu semua
Raja kota dia ketua
Harta karun sekeluarga
Coba curi dari yang gila kuasa

Coba lari dari yang gila kuasa
Boleh lari jauh tapi nak ke mana
Hal ini bukan perkara yang biasa
Jadi jangan lari seperti biasa

Read the rest of this entry…

Lirik Lagu Salam Semua – SleeQ feat Aaron Aziz

[Chorus]
Semangat aku yang membara
Sekuat semangat bercinta
Ku rela tinggalkan segalanya
Assalamualaikum semua

Oh oh
Bukan ku lupa
Ku tak akan lupa
Semuanya ku bawa ke situ
Soalnya dimana
Ke situ berada
Soalnya siapa berani ikut aku

Mereka kata ku lupa daratan
Dan ku hanya ingin mengejar nama
Mereka lupa tugas cari makan
Sampai bila aku nak tahan lapar

Kan ku janji mu untuk sedia
Read the rest of this entry…

Lirik Lagu Cinta Ya Cinta – Aliff Aziz

Sepertinya ku tahu
Apa yang telah menggangguku
Meski indah mimpi namun tetap saja
Tak menentu perasaanku

Saat kau datangi aku
Hati jadi berbunga bunga
Kaulah kawan dalam susah senanh
Istimewalah engkau di hidupku

Pastilah kita boleh mudah mewujudkannya
Setelah berkawan lama
Tak ada salah kita mencoba
Kerana perjalanan yang telah kita harungi
Membentuk perasaan ini

Pun demikian aku
Merasakan diri mu
Kaulah kawan saat pedih pedih
Hidup melimuri dirku
Read the rest of this entry…