Ini Baru Lawa – Lawalah Familia

[Benzoloo]
Tolong panggil bomba, ayatku semakin berapi,Hingga beberapa orang mengaku mereka naik berahi,Sampai cuai buka coli, tiada yang terkecuali,Dibawah pengaruh sayur, tapi bukan sayur brokoli,
Spit dengan random telekinesis kuasa phantom,Mana pergi kuantum fizik? Oh, mungkin hilang momentum,Muat turun mixtape tidak perlu yuran,Kalau kami penjenayah, tunjukkan waran amaran,Vandalisme kata-kata hanya mainkan peranan,Golongan dewa-dewa jadi aku bagi firman,Di masa akan datang, aku kekal kill,Kamu dalam kain kapan diam-diam jadi fosil

[Fahmie Freakmie]
Aku datang aku muncul, semua jadi panikRamai ingin bersaing, semua aku jentikMacam burung berterbangan, semua aku lastikRamai orang hebat, aku paling fantastik
Semua orang bangun, bila aku dudukBila aku berjalan, semua orang tundukSwag aku mengila, dari malam sampai subuhAuraku tetap utuh, namaku masih kukuh
Gayaku masa depan, kau masih masa silamDadaku berisi, penuh bakat terpendamCaci maki dari kamu, semua aku sangkalSemua akan mati, tapi kau paling awal

[Rash The Warchild]
Warchild,brotha resurrected from the raw style,Killin’ suckaz up in a line,the lyrical 4 pound,Catch these rappers hang ‘em and we hook ‘em with ‘em arms down,Choppin’ up the bodies,walk away with a long smile,
Calm down,who ya tryna fool,check the swordplay,Slashin’ up the path cuz these suckaz floodin’ the hallway,Paintin’ up the walls with the blood and rockin’ ya doorway,Never try to test the youngest brotha,he was born great,
LAWALAH,Army of the psychos,we’re the roughest,Drop ya manhood for callin’ ya self the toughest,Even in a cypher man I’m known to drop numbers,Rappers start to love the coffins when I blow the death kiss.

[Rahh5Kaki]
Idealogi macam macam berani petik semua isuBiar aku tolong fix u siapa kolot its uAda target tapi lari bajet walau sedikit Buat sindekit kumpul disstrack dalam disket
Lain punya pemikiran jadi telitikan Kami mcm perisikkan buat bnyak perisianAnggap saja kita connet mcm telepatiMarkas kami rabak tapi ramai yg datang terapi
Ini kala jengking serang tanpa sirentKami terlalu violent bunuh rapper tapi silentJangn main main dengan ini familiaKami buatan blakang pintu bukan dari amerika

[Redwood]
Gempar satu bandar buat orang semua takut Jangan cuba cari atau salah ragutFikir dua kali sebelum ada yang sambut Ini lawalah jangan silap cari maut
Panggil raja rimba mari turun ke belantara Jauh dah berjalan dari timur ke utaraRamai silap masuk nak cuba bertapa Boleh sampai lupa tempat siapa
Jangan cuba memperhati Tiada kubur tuk di galiKami budak berani mati Mana kes tutup ini buktiHentikan semua mimpi tiada drama ini realiti

[KC]
scene bawah tanah KK terus terjahHingga Senegara terpesona bila aku buka langkahAku memang lincah pijak haters macam sampahCipta fenomena semua peluang aku ratah
Aku kill dalam flow ini kami punya showMereka masih follow 12 baris aku blowAction matrix slow mo power rangers go go Mixtape ini hadiah christmas kami santa ho ho
Beat by the bestStrategi umpama chessSeantero tak boleh rest Jangan berani bikin messSatu tiga puaka killer paling berbisaLawalah familia Kami bukan biasa biasa

[Chorus]
Ramai mula tanya mereka siapa,Dari semenanjung sampai ke borneoBelum ada empayar tapi luar biasaBelum sampai radio, tapi kami ready, YO!Ramai mula tanya mereka siapa,Dari semenanjung sampai ke borneoBelum ada empayar tapi luar biasaBelum sampai radio, tapi kami ready, YO!

[Sabbala]
Semua percaya horoscope, tahu bila nak monoposekita halimunan kata MonoloQue, cuba tengok, aku tengokRamai yg jakun tu pakai monopod, aku beza jadi, fuiiikkk,Tiada siapa dapat analog
Dan, aku paling benci orang yg tak bersyukurtugas aku tarik balik siapa mintak nak kebulurberani diss, aku ada rhyme dalam poket, macam nineKorang simpan dime dalam kocet
Ini Familia, korang familiarCam chimpanziStim sees me,My verse, y’all dapat malariaKami lain, bila kutuk, “He’s Dope”Dari lambung duit baik simpan utk hidup

[Chief Qif]
Merik laluan aku mauk bukak mulutAda kata laluan tapi sik mok di sebutSitok ku mok madah apa nok ku sambutKenek tok lawalah semua mauk rebut
Eboh berangan ada ati mok ngacoKelak nyesal tubuh badan agik ancoRamey lagik lawa hanya kata pembukakKenek tok mun di dengar lari berselerak
Jurus kuntaw sik boleh mok tapawMun mok juak takut kau jadi pawRamey org dengar lagu sik kenal rupaIboh nilai org kalau sik pernah jumpa

[Jamil Hantu]
Semua nak jadi jahat, panggil aku super hero/Aku mutasi pendengar jadi khayal dengan flow/Aku buas atas pentas, siapa berani datang bidas/Dengan mic ku beraksi, siapa berani datang rampas/
apa guna mulut pistol kalau peluru makan tuan/Lirik langsung tiada maksud tiada satu pun punchline/Aku macam sukan buat hiphop kekal sehat/Takkan mati lelah penat still ada semangat/
Antara pedang dengan mic, mahu lari atau fight?Dua pilihan pasti mati tiada siapa yang selamat/Jadi jangan cuba cabar bila kami sedang diam/Serious bro, LAWALAH! Kami lain macam ~

[The Boss]
Kawan ramai keliling tuai senyum seiringApa nak hirau kami buat sampai peningSo sesiapa garang jgn tunjuk samsengSila beri subjek kami takkan runsing
Dunia ini berputar keliling .alam semesta Attitude dah dicipta dimana titik benuaDimana kita berada tetap akan bersamaKamu jgn risau kami bantu semua
Jujur mahu winston visual kami filemPutar kata Halim ganggu semua systemMulut sudah haus masih belum malamJumpa aku sini aku ajar salam

[Mady Bee]
Pecah acara berkira aku tak kira,belanja siapa terasa ambil semua,sekolah lawalah bilang otak guna otak,tak main luar kotak kami bkn budak2,
aku last minit k.o mcm rocky pencen,tapi aku asthmatic uppercut dgn pensilini psychic bikin sakit, mistik penyakitberjangkit, sistematik flow bak air dipenuhi jentik-jentik,
kan ku serang musuh pakai toothpick,yang sopan masih guna chopstick,Nak syaiton sapukan lipstick?syaitan ckap dah boleh kiss rapper plastic,

[Nawi]
Permulaan dari dasar ke permukaan,Kami turun padang, korang buat pertukaran,Pengeluaran, baris bunuh kau punya reputasi,Rap-mutasi, membiak ke telinga kau reput-basi,
Hip hop pembagunan, kami majlis perbandaran,Lagu kena samak, kau dan najis berpadanan,Ayat perlindungan diri, seni pertahanan,Resepi cipta sendiri, seni kau dibahankan,
Cuma pesanan, rap aku walimatulurusJangan tinggal kesan, wa nak lu mati terus,Kami navigasi hip hop, rapper ikut arahan,Bekal lirik kebal kekal tiap peradaban,

[DJ Ruckes]
(SCRATCHING)

[Chorus]
Ramai mula tanya mereka siapa,Dari semenanjung sampai ke borneoBelum ada empayar tapi luar biasaBelum sampai radio, tapi kami ready, YO!Ramai mula tanya mereka siapa,Dari semenanjung sampai ke borneoBelum ada empayar tapi luar biasaBelum sampai radio, tapi kami ready, YO!