Lirik Lagu Kangen – Vita Alvia

Bengi iki keroso sintru
Langit mendung lintange turu
Silir angin adem keroso
Nambai ati nelongso
Mergo riko adoh ring kono
Sing ono kabar teko
Kadung mongso udan gedigi
Kroso seru kangene ati
Waktu bareng keloronan
Ring tengah udan keblesan
Anget roso isun rasakeno
Pelukan sayang riko
Ademe udan dadi sing keroso
Ilang mergo welas riko
Bengi iki isun dewekan
Nyawangi cicire udan
Ademe angin ademe udan
Keroso seru temenan
Kadung mongso udan gedigi
Kroso seru kangene ati
Waktu bareng keloronan
Ring tengah udan keblesan
Anget roso isun rasakeno
Pelukan sayang riko
Ademe udan dadi sing keroso
Ilang mergo welas riko
Bengi iki isun dewekan
Nyawangi cicire udan
Ademe angin ademe udan
Keroso seru temenan
Bengi iki isun dewekan
Nyawangi cicire udan
Ademe angin ademe udan
Keroso seru temenan
Isun kangen riko
Opo riko ugo
Isun kangen riko
Kangen serunisun hoo oooo