Lirik Lagu Jaman Android – Ratna Antika

paling enak jaman saiki
tinggal ngeklik kabeh dilayani
paling enak jaman saiki
tinggal ngeklik kabeh keturutan

sing nduwe hape android
ojo lali paket internete
duduk manis karo ngecas hape
langsung online karo ngopi, nikmat sekali

pengen golek pacar (buka aplikasi)
pengen golek bojo (buka aplikasi)
iki jamane jaman android
kabeh kabeh wes ono ning hape

pengen pesen mangan (buka aplikasi)
pengen pesen ngombe (buka aplikasi)
iki jamane jaman modern
kabeh kebutuhanmu wes ono ning njero aplikasi

paling enak jaman saiki
tinggal ngeklik kabeh dilayani
paling enak jaman saiki
tinggal ngeklik kabeh keturutan

sing nduwe hape android
ojo lali paket internete
duduk manis karo ngecas hape
langsung online karo ngopi, nikmat sekali

pengen golek pacar (buka aplikasi)
pengen golek bojo (buka aplikasi)
iki jamane jaman android
kabeh kabeh wes ono ning hape

pengen pesen mangan (buka aplikasi)
pengen pesen ngombe (buka aplikasi)
iki jamane jaman modern
kabeh kebutuhanmu wes ono ning njero aplikasi

pengen golek pacar (buka aplikasi)
pengen golek bojo (buka aplikasi)
iki jamane jaman android
kabeh kabeh wes ono ning hape

pengen pesen mangan (buka aplikasi)
pengen pesen ngombe (buka aplikasi)
iki jamane jaman modern
kabeh kebutuhanmu wes ono ning njero aplikasi
ning njero aplikasi, ning njero aplikasi