Lirik Lagu Kudangan – Vita Alvia

karepe mung sun gawe memengan

kok saiki malah dadi seneng temenan

karepe mung sun gawe memengan
kok saiki malah dadi seneng temenan
sembur esemmu ngerontokno atiku

kudangan riko saiki
ojo menyang menyang
mergo isun wis seneng temenan

kudangan riko saiki
ojo menyang menyang
mergo isun wis seneng temenan

arane memengan saiki dadi kudangan
arane memengan saiki dadi kedanan
kok isun malah kedanan

karepe mung sun gawe memengan
kok saiki malah dadi seneng temenan
sembur esemmu ngerontokno atiku

kudangan riko saiki, ojo menyang menyang
mergo isun wis seneng temenan
kudangan riko saiki, ojo menyang menyang
mergo isun wis seneng temenan

kudangan riko saiki, ojo menyang menyang
mergo isun wis seneng temenan
kudangan riko saiki, ojo menyang menyang
mergo isun wis seneng temenan

arane memengan saiki dadi kudangan
arane memengan saiki dadi kedanan
kok isun malah kedanan