Lirik Lagu Lali Rasane Tresno – Via Vallen

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso

tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

biyen tau ono roso ning njero dodo
sak durunge kowe nggawe aku cidro
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
senadyan ati iki loro aku rapopo

wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
terus kowe ngomong pengen balen karo aku

goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
demi ngentokne sliramu pamujaning ati
nanging opo kowe tego mblenjani janji
nganti eluh iki netes deres ning pipi

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
karena di antara kita sudah tak ada rasa
rasa cinta yang dulu selalu ada
kini telah pergi menghilang, sayang

goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku