Lirik Lagu Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia

mageh ono pilihan liyo
welas isun disiyo-siyo
saiki riko demen nyang isun
mergo sing ono maning

soyo suwi isun keroso
dadi tambal butuhe riko
omonge riko welas nyang isun
mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong
bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning

mageh ono pilihan liyo
welas isun disiyo-siyo
saiki riko demen nyang isun
mergo sing ono maning

soyo suwi isun keroso
dadi tambal butuhe riko
omonge riko welas nyang isun
mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong
bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong
bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning
mergo sing ono maning, mergo sing ono maning