Lirik Lagu Pengen Kelon – Raden

senen seloso rebo, kemis jumat sabtu lan minggu
ra iso turu, kangen sliramu
legi pahing pon, wage nganti jumat kliwon
pengen kelon, namun ra kelakon

ket januari, liwati wulan juli
aku ngenteni, nganti mangan ati
duh aduh gusti, aku iso edan

aku kepengen kelonan, kelonan
aku ra pengen dewe’an, dewe’an
aku kepengen kelonan

*music…

senen seloso rebo, kemis jumat sabtu lan minggu
sirahku ngeluh, kepengen metu
legi pahing pon, wage nganti jumat kliwon
pengen kelon, mugo mugo kelakon

ket januari, liwati wulan juli
aku ngenteni, nganti mangan ati
duh aduh gusti, aku iso edan

aku kepengen kelonan, kelonan
aku ra pengen dewe’an, dewe’an
aku kepengen kelonan, kelonan
aku ra pengen dewe’an, dewe’an

aku kepengen kelonan, kelonan
aku ra pengen dewe’an, dewe’an
aku kepengen kelonan