Lirik Lagu Sengit – Vita Alvia

kowe wes ngerti awakku, ora gelem ning cintamu
nyoto-nyoto benci kamu, opo maneh dadi pacarmu
kowe dudu seleraku, kanggo ngancani uripku
aku iki dandan ayu, ora cukup bondo gur sewu

lambemu lunyu koyok welut ning kali
omonganmu manis sing marai mati
ra bakal tak gugu ra iso diugemi
mergo mencla mencle ra tau mbok tepati
lambemu oli top 1, omonganmu number one
wes aku ngalah tenan timbang stress duluan
aku wes kapusan karo paras menawan
aku angkat tangan ketimbang tambah kedanan

kowe ojok ngantek nesu, sori aku nolak kamu
goleko liyane aku

kowe wes ngerti awakku, ora gelem ning cintamu
nyoto-nyoto benci kamu, opo maneh dadi pacarmu
kowe dudu seleraku kanggo ngancani uripku
aku iki dandan ayu, ora cukup bondo gur sewu

wes janjane tresnomu ki kepiye
ojo bolak balek marai loro mikire
yen pancene tresno koyok wong tresno
ojo mung suloyo ojo mbok nggo dolanan

hompimpah alaihom gambreng
tresnomu koyok wong goreng lempeng
keno angin sitik wes langsung melempem
janji tresnomu gurih wes koyo kripik bayem

kowe ojok ngantek nesu, sori aku nolak kamu
goleko liyane aku

kowe wes ngerti awakku, ora gelem ning cintamu
nyoto-nyoto benci kamu, opo maneh dadi pacarmu
kowe dudu seleraku kanggo ngancani uripku
aku iki dandan ayu, ora cukup bondo gur sewu

kowe wes ngerti awakku, ora gelem ning cintamu
nyoto-nyoto benci kamu, opo maneh dadi pacarmu
kowe dudu seleraku kanggo ngancani uripku
aku iki dandan ayu, ora cukup bondo gur sewu