Lirik Lagu

Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei


Page 6 of 1845

Lirik Lagu Bojo Galak – Jihan Audy

Lirik Lagu Bojo Galak – Jihan Audy

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Lirik Lagu Cerita Kita – Tompi

Lirik Lagu Cerita Kita – Tompi

Kau sebut cinta tak mungkin bisa melukai
Seperti yakinku juga begitu
Kau sebut cinta hanya bisa saling menjaga
Menjaga hati agar bahagia

Cinta takkan pernah sanggup tuk menyakiti

Berjalanlah bersamaku kita tulis cerita
Tentang adam dan hawa, tentang dua pecinta
Pernahkah kau rasa gelora yang memuncak
Setiap pagi saat ku mulai hariku

Seindah ku lihat kau menyeduh kopi pagiku

Berjalanlah bersamaku kita tulis cerita
Tentang adam dan hawa, tentang dua pecinta
Hingga nanti tiba masa semoga Tuhan
Kan bisa tak memisahkan kita satunya di antara

Berjalanlah bersamaku kita tulis cerita
Tentang adam dan hawa, tentang dua pecinta
Berjalanlah bersamaku pegang erat hatiku
Rangkul erat pundakku, kita terbang bila perlu

Berjalanlah bersamaku kita tulis cerita
Tentang adam dan hawa, tentang dua pecinta
Kita tulis cerita yang indah selamanya
Kau dan aku berdua, berdua, kau dan aku selamanya

© 2017 Lirik Lagu

: :Up ↑