Lirik Lagu Teleng Pacitan – Via Vallen

isih ono tresnoku sing ketinggal wingi
ning kene pesisir teleng iki
tangisku tangismu mili koyo banyu
sing tak sawang iki (sing tak sawang iki)

tanganmu ngelus dodoku, kowe ojo nesu
wes cukup ning pesisir teleng iki
tangismu tangisku soyo deres
awak keroso nganti lemes

music…

pantai teleng pacitan dadi saksi
dungakno loro tangis ing ati
pantai teleng pacitan ninggal janji
balekno tresnoku sing ilang wingi
janji suci tangisku tangismu ning teleng iki

pantai teleng pacitan dadi saksi
dungakno loro tangis ing ati
pantai teleng pacitan ninggal janji
balekno tresnoku sing ilang wingi
janji suci tangisku tangismu ning teleng iki

*music…

tanganmu ngelus dodoku, kowe ojo nesu
wes cukup ning pesisir teleng iki
tangismu tangisku soyo deres
awak keroso nganti lemes

pantai teleng pacitan dadi saksi
dungakno loro tangis ing ati
pantai teleng pacitan ninggal janji
balekno tresnoku sing ilang wingi
janji suci tangisku tangismu ning teleng iki

pantai teleng pacitan dadi saksi
dungakno loro tangis ing ati
pantai teleng pacitan ninggal janji
balekno tresnoku sing ilang wingi
janji suci tangisku tangismu ning teleng iki