Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Mbagi Ati
Album: Best Exclusive Nella Kharisma
Label : Samudra Record

kurang paran isun iki,
magih demenan riko sun belani pati
kurang paran isun iki,
magih demenan riko sun ragati

isun yo wis kebacut ngabekti,
njaluk paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati,
kanggo njogo welas hang suci

bengi iki isun seru kesikso,
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso,
ngerasakno riko mbagi ati
ambi wong liyo.

bengi iki riko wis ngelarani,
bengi iki riko tego mbagi ati
nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
nong ngarep moto ngaku iku konco

bengi iki isun seru kesikso,
arep turu isun sing biso.
bengi iki isun seru kesikso,
ngerasakno riko mbagi ati
ambi wong liyo

bengi iki isun seru kesikso,
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso,
ngerasakno riko mbagi ati

bengi iki isun seru kesikso,
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso,
ngerasakno riko mbagi ati
ambi wong liyo